Om Mig

Mit navn er Øystein Rist, født i Norge i 1969, og bosat i Danmark siden 1998. Jeg er uddannet gestaltterapeut ved Gestalt Institute of Scandinavia, GIS-International. Jeg tilbyder både samtaler med par og individuelle samtaler, samt grupperprocesser og work shops.

Jeg har en stressbehandleruddannelse fra Stressambassadøren og er en del af behandlerkorpset her. Derudover er jeg frivillig personlig rådgiver på Mandecentret i København, hvor jeg har samtaler med mænd og par i krise før, under eller efter et parbrud.

Min første karriere var som akademiker; jeg har en forskeruddannelse som kemiker og jeg har arbejdet med udvikling af nye lægemidler. Først som ansat i en dansk biotek virksomhed og siden som konsulent for flere start-up firmaer i de nordiske lande.

Jeg er gift med Gerda Marie og sammen har vi to teenagerbørn og en hund. Jeg elsker at være ude i naturen og sætter stor pris på de danske skove. Hvis jeg hver dag kan få jord under neglene - og græs under bare fødder - er det rigtig godt.